+30 2311 246 800
Η πρώτη κλινική αντιφθειρικής θεραπείας στην Ελλάδα!

Σχετικά με εμάς

Η Pupilo Lice Clinic είναι μια κλινική για ψείρες, μια νέα πρόταση για μια φιλική θεραπεία για ψείρες και κόνιδες στα παιδιά, εφαρμόζοντας μια πρωτοποριακή ιδέα που ανέπτυξε το ινστιτούτο Shepherd στο Μαϊάμι,  σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

Όπως ξέρουμε η αντιμετώπιση των ψειρών είναι μια από τις πιο αποκαρδιωτικές εμπειρίες, που οι περισσότεροι γονείς δεν μπορούν να αντέξουν. Επιπλέον, οι σκληρές χημικές διαδικασίες δεν είναι μόνο τοξικές, αλλά και αναποτελεσματικές. Για το λόγο αυτό, η κλινική μας είναι εδώ για να σας παρέχει μια νέα, απόλυτα αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση ψειρών και κόνιδων.

Καθώς είμαστε εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι σύμφωνα με το Ινστιτούτο Shepherd, εξετάζουμε strand by strand (τρίχα τρίχα) τα μαλλιά, αφαιρώντας κόνιδες και ψείρες, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης εξάλειψη τους. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ολοκλήρωση της θεραπείας επιτυγχάνεται μόνο με την πλήρη απομάκρυνση των ψειρών και των κόνιδων.

Η κλινική μας, κατά την αντιφθειρική θεραπεία, χρησιμοποιεί μόνο φυσικά, μη τοξικά προϊόντα, που σε συνδυασμό με την δική μας πρωτοποριακή μέθοδο Shepherd είναι 100% αποτελεσματικά. Η Pupilo Lice Clinic παρέχει μία φιλική για το παιδί ατμόσφαιρα. Οι θεραπείες μπορεί να διαρκέσουν από 1,5-2 ώρες και τα παιδιά θα έχουν ταινίες και βιβλία, για να περάσουν διασκεδαστικά τον χρόνο τους κατά την διάρκεια της αντιφθειρικής θεραπείας.

Μπορούμε να θεραπεύσουμε όλη την οικογένειά σας ή μπορείτε να έρθετε για έναν απλό αρχικό έλεγχο του κεφαλιού σας ή του παιδιού σας. Αφήστε μας να σας παρέχουμε μία εμπειρία χωρίς άγχος για εσάς και την οικογένειά σας. Πριν να το καταλάβετε θα μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες, καθαροί από ψείρες και κόνιδες!

Γιατί να επιλέξετε την Pupilo Lice Clinic

– Χρησιμοποιούμε μόνο φυτικά, μη τοξικά προϊόντα.
– Η ομάδα μας έχει εκπαιδευτεί στο Ινστιτούτο Shepherd της Φλόριντα, που ειδικεύεται στην μέθοδο strand by strand (τρίχα τρίχα), χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να απαλλαγούμε από τις ψείρες.
– Εγγυόμαστε την πλήρη απομάκρυνση ψειρών και κόνιδων με μια μόνο ολοκληρωμένη θεραπεία.
– Σε εμάς θα βρείτε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον που θα περάσετε ευχάριστα 1,5 – 2 ώρες, ενώ παράλληλα θα απαλλαγείτε από ψείρες και κόνιδες.

Εγγύηση για 100% καθαρό κεφάλι από ψείρες και κόνιδες σε μια μόνο ολοκληρωμένη θεραπεία!

Ομάδα Pupilo

Εμπνευστής και ιδρυτής της Pupilo Lice Clinic είναι η Μάϊρα Χλιάρα.

Η Μάιρα εκτός από μια πολυάσχολη μητέρα, φέρει και πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ιατρικών υπηρεσιών σε πολυεθνικές εταιρίες. Είναι επίσης συνιδρυτής και ιδιοκτήτρια μιας ήδη επιτυχημένης εταιρίας χειρουργικών εργαλείων με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Διαλέξαμε προσεχτικά την ομάδα μας, η αποστολή της οποίας είναι να εξαλείψει τελείως τις ψείρες. Έχουν πάθος, πιστεύουν πολύ στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και θα έχετε την τέλεια φροντίδα για εσάς και τα παιδιά σας σε κάθε βήμα της διαδρομής!

Η Pupilo lice clinic (Κλινική για ψείρες στη Θεσσαλονίκη) είναι η δικιά μας απάντηση σε ένα καθημερινό αλλά απίστευτα απογοητευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι γονείς! Η ομάδα μας, παρέχει ένα συνδυασμό εμπειρίας, άψογης εξυπηρέτησης και αποτελεσματικότητας με 100% φυσικό τρόπο!!!!!

BOOK
NOW